Till startsidan

Linnéskolan

Bild på elever i Linnéskolans matsal

Linnéskolan är en högstadieskola, som är belägen i centrala i Älmhult. Här har vi elever från alla orter i kommunen. Hos oss möts du varje dag av engagerade lärare och övrig personal som jobbar för att ge dig de bästa förutsättningarna att lära dig nya saker.

Vi har en vision här på skolan ”Tillsammans skapar vi en skola där lärande, ömsesidighet och respekt växer”. Den försöker vi arbeta efter varje dag.

Distansundervisning för årskurs 8 och 9 under v9

Efter rekommendation från smittskyddsläkaren i Region Kronoberg kommer årskurs 8 och 9 att ha distansundervisning under vecka 9. Information till vårdnadshavare har skickats ut via mail - du som inte har mail registrerat någon mailadress kan läsa informationen härPDF (pdf, 83.4 kB). Planen är att återgå till distansundervisning en dag i veckan från och med v10.

En dag i veckan på distans

Från och med måndagen den 1 februari läser eleverna en dag i veckan på distans - läs mer i informationsbrevet som skickats till vårdnadshavarePDF (pdf, 113 kB)

Bild med texten: Vi har en vision här på skolan ”Tillsammans skapar vi en skola där lärande, ömsesidighet och respekt växer”.

Linnéhäftet

I LinnéhäftetPDF (pdf, 702.3 kB) har vi samlat information om läsårstider, kontaktuppgifter, regler, planer och annat som kan vara bra att känna till för dig som är elev eller förälder på Linnéskolan.

På grund av coronapandemin har beslut fattats att skjuta fram Tysklandsresan till vårterminen. Dessutom är vårterminens PRAO för årskurs 8 inställd.

Frånvaroanmälan via talsvar

Ring 0476-18 42 81 och knappa in ditt barns personnummer! Som bekräftelse på att anmälan registrerats får du ett SMS.

Entré Linné - inloggning för elever och personal

Via menyvalet "Entré Linné" i högerspalten kommer du åt Microsoft Teams, Office365 och andra digitala lärresurser!

Nyheter inom utbildning och barnomsorg