Till startsidan

Paradiset 3

Älmhult växer och vi blir fler. Nu börjar Paradiset 3 att ta form med fler bostäder samt en ny skola och förskola. Paradiset 3 ligger i den nordvästra delen av Älmhult, strategiskt mellan bostadsområden Norregård, Paradiset och det nya området Västra Bökhult.

Nu har vi med hjälp av elever tagit första spadtaget till Paradisskolan, som ska vara klar att ta emot elever hösten 2022.

Här kan ni se när Roland Johansson, ordförande tekniska nämnden, och Charlotta Gustavsson, projektledare och rektor för Paradisskolan tillsammans med elever talar om framtiden och tar första spadtaget. 2020-10-13.

Skola

Byggarbetet av skolan börjar september 2020 och beräknas vara klar augusti 2022.

Planillustration över Paradiset och bostäder som byggs där.
Illustration Paradiset skola vy nordost.
Illustration Paradisets skola vy nordväst

Förskola

Förskolan kan börja byggas och beräknas vara klar augusti 2020. Förskolan kommer att ha minst sex avdelningar.

Illustration av fasad på förskola i Paradiset.

Bostäder

Planeras från 2021

Illustration gatuvy över Paradisets bostäder, hur det är tänkt att se ut.