Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Nya Haganäsbadet

Hur påverkas Haganäsbadet av coronapandemin?Allmänhetens bad är stängt tillsvidare med anledning av nationella restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

Har du köpt ett badkort kommer giltighetstiden att förlängas med de antal dagar simhallen är stängd. Simhallen stängde för allmänheten 1 november.

Kultur- och fritidsnämnden följer noga coronautvecklingen i samhället och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Kronoberg.

Uppdatering 29 Juni: Simhallen planeras öppna efter sommaren. Mer info kommer i Aug.

Badkort

För att besöka simhallen behöver du ett badkort som du köper via vår e-tjänst. Om du vill bada direkt eller inte vill köpa periodkort går det bra att köpa en engångsbiljett i entrén.

När du har köpt ditt badkort får du ett meddelande när du kan hämta ut ditt nya badkort i simhallens entré. Glöm inte att lägga in din mailadress så att du får meddelandet. Har du inte hört något efter 5 dagar, logga in i e-tjänsten igen. Där kan du se meddelandet.

Badkortet kan också beställas på plats i simhallen. Tänk på att det tar upp till fem arbetsdagar att få kortet, oavsett om du köper det online eller på plats i simhallen.

Ladda ditt badkort

När ditt badkort börjar närma sig slutet på laddningstiden kan du förnya det här:

Den nya simhallen består av:

  • En multibassäng som är höj- och sänkbar med vattenaktiviteter för alla åldrar. Den blir 12,5x8 meter stor. Vattnet i bassängen får en temperatur på cirka 32 grader.
  • En bubbelpool, med vattentemperatur på cirka 34 grader.
  • Ett mindre barnland.
  • En 25-meters bassäng med sex banor.
  • Ny vattenrening.
  • Nya omklädningsrum.
  • Ny cafeteria.

Digital invigning

Istället för invigning av nya Haganäsbadet gjorde vi en film.

Till toppen