Till startsidan

Kulturskolan och Covid-19

Med anledning av coronaviruset, Covid-19. Det här gäller för Älmhults kulturskola i nuläget

Vi använder oss av olika plattformar när det gäller distansundervisning och onlineundervisning. Hör med din lärare vad som gäller för dig.
Höstterminen 2021 planerar vi att starta upp som vanligt med fysisk undervisning.

• Undervisning sker enligt överenskommelse med din kulturskolelärare. Lektionerna kan komma att erbjudas på distans, online eller på Kulturskolan i Älmhult beroende på vilka rekommendationer som finns.
  • Lektionerna på distans och online erbjuds under förutsättning att lärare och elever är så friska att de kan ha undervisning.
  • Lektionerna i Kulturskolans lokaler sker endast om lärare och elever är helt utan symtom enligt de rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger.
  • Lektionerna i de vanliga lokalerna sker så långt som möjligt enligt rekommendationer från folkhälsomyndigheten med distans mellan elever och mellan elever och lärare.

Tack för förståelsen kring denna unika händelse

Jennie Winquist, verksamhetsledare på kulturskolan i Älmhult.