Familjecentralen

Familjecentralen är ett samarbete mellan Region Kronobergs barnmorskemottagning, Achima Care AB:s barnhälsovård, behandlingspedagoger från socialförvaltningen och förskollärare från utbildningsförvaltningen med en öppen förskola för föräldrar med barn mellan 0 och 6 år.

Med anledning av Covid-19 har det beslutats att patienter som kommer för kontroller i Mödravården kommer själva. Att om de har övre luftvägssymtom höra av sig till sin barnmorskemottagning om besöket kan vänta. Medföljande anhörig rekommenderas att inte medvara vid besöken. Detta för att skydda vårdpersonal och andra gravida på våra mottagningar.

"På Familjecentralen ska alla mötas av en välkomnande atmosfär och miljö, där bred kompetens i samverkan ger möjlighet till en positiv utveckling för blivande föräldrar, barn och föräldrar"

Välkomna!