Student Haganässkolan

Traditioner på Haganässkolan för Bal och Student

Varje år anordnas en Studentbal för eleverna på Haganässkolan, som hålls på Möckelsnäs Herrgård, vackert belägen vid sjön Möckeln strax utanför Älmhult. Här minglar alla gäster på terrassen vid ankomst, för att sedan avnjuta en trerätters middag tillsammans. Efter middagen öppnar dansgolvet.

Innan avfärd till balen samlas alla studenter för fotografering i Björkparken, där familj, vänner och press får möjlighet att träffa och fotografera de festklädda studenterna.

Under själva Studentdagen anordnas bland annat en stämningsfull avslutning i kyrkan. Under eftermiddagen sker sedan Utspringet vid skolans nya entré, belägen på Källargatan 38A, under hög stämning och till hög musik. Därefter är det dags för Haganässkolans Studentmarsch som äger rum under pompa och ståt, med orkester och flaggbärare, ner till Älmhults torg. Vi ses i myllret!

Film och fotografering under kommunens evenemang

För att uppmärksamma och marknadsföra Haganässkolan kommer vi under dessa evenemang att filma och fotografera. Rättslig grund för bilderna/filmerna är berättigat intresse. Du har trots detta alltid rätt att begära att vi inte ska publicera bilder på dig. Om du upptäcker att du finns med på tidigare tagna bilder/filmer som publicerats på vår hemsida eller sociala medier, har du rätt att få dessa borttagna. Kontakta oss i så fall så ordnar vi det.