Elevinformation gällande distansundervisning

Från och med torsdag följer du som elev ditt ordinarie schema genom att vara inloggad på Its Learning.

Första lektionen beskriver läraren hur upplägget med distansundervisning är tänkt överlag på Haganässkolan och kan svara på dina frågor kring detta.

Därefter informerar varje undervisande lärare om sitt upplägg.

Varje lärare går genom hur upplägget är tänkt för lektionerna. Din närvaro är obligatorisk. Du visar närvaro på två sätt:

1. Att vara uppkopplad enligt schema via It´s Learning eller det du och din lärare har bestämt.
  2. Att lämna in uppgifter i tid samt respektera deadlines för inlämningar.

Viktigt att du följer det som står ovan för att vi behöver veta hur många timmars undervisning du har genomfört och för att veta hur mycket undervisningstid som behöver läggas ut på lov och helger.

Du ska sjukanmäla dig precis som vanligt om du är sjuk, annars följer du schemat.

Det kommer att finnas film som hjälper dig att komma igång med ditt arbete om det genomförs i Teams.

Har du problem med att koppla upp dig kontakta IT-pedagog på 047655252.

En liten påminnelse är att APL för åk1 är inställd och att dessa elever läser enligt schema.

Har ni frågor kontakta mentor/undervisande lärare eller respektive rektor

/Skolledningen Haganässkolan

Publicerad: