Till startsidan

Distansundervisning

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att landets gymnasieskolor övergår till distansundervisning från måndagen den 7 december.

Rekommendationen gäller till och med den 24 januari 2021 med undantag för bland annat elever på introduktionsprogrammen, elever i gymnasiesärskolan och elever som i övrigt är sårbara vid distansundervisning. Undantag finns också för praktiska moment, nationella prov och andra examinationer som inte kan genomföras på distans. Skolans huvudentré är enda ingången. Den låses klockan 08:15. De elever som ska träffa lärare/ha lektion inväntar läraren i fråga som kommer och hämtar eleven/eleverna.

Matenkäten finns tillgänglig för bokning av matlådor till nästkommande vardag från kl. 8:00 till kl. 11:00.
Elever som bor i annan kommun kan beställa mat enligt ovan eller ordna mat via sin hemkommun.
De elever som har beställt kall packad mat, kan hämta den via ingången vid altanen till matsalen. Den hämtas mellan 10:45-13:15.
Detta gäller de som har beställt mat dagen innan.

Länk till matenkätlänk till annan webbplats