Enkät idrottsskolan 8-åringar 2018/2019

Idrottsskolan i Älmhult avslutar snart sitt 32:a verksamhetsår och planerar för ett nytt år 2019/2020. För att kunna fortsätta erbjuda en bra idrottsskola vill vi ta del av era tankar och åsikter.

För att göra idrottsskolan så bra som möjligt behöver vi hjälp av er föräldrar och deltagande barn med att få svar på hur ni har upplevt läsårets idrottsskola.

Enkäten nedan innehåller ett antal frågor om idrottsskolan för 8-åringar under läsåret 2018/2019. Genom enkäten kan vi utvärdera läsårets idrottsskola, ta reda på vad som har varit bra och vad som kan förbättras.

Tack på förhand för er medverkan!

Frågor som är markerade med * är obligatoriska.

Fråga 1
Aktiviteterna i idrottsskolan har pågått olika antal gånger. Fyll i hur många gånger som ni och ert barn tycker att aktiviteten skulle ha pågått. Är ni och barnet nöjda behöver ni inte svara på frågan.Fråga 2


Saknar ni eller ert barn någon aktivitet?  * (obligatorisk)
Fråga 2Fråga 3


Har informationen varit tillräcklig vid byte mellan aktiviteter? * (obligatorisk)
Fråga 3Fråga 4


Hur upplever ni och ert barn att det blir med nya ledare inför varje ny idrott?  * (obligatorisk)
Fråga 4Fråga 5


En del väljer bort aktiviteter. Har ert barn valt bort någon aktivitet?  * (obligatorisk)
Fråga 5Fråga 6


Har ert barn deltagit i någon annan fritidsaktivitet samtidigt som han/hon har gått i idrottsskolan?  * (obligatorisk)
Fråga 6Fråga 7


Kommer ert barn att fortsätta i någon av idrottsskolans föreningar som han/hon har provat på under dessa två år?  * (obligatorisk)
Fråga 7Fråga 8


Saknar ert barn någon aktivitet för ungdomar i kommunen som han/hon skulle vilja utöva? Det kan vara till exempel inom idrott eller kultur.  * (obligatorisk)
Fråga 8Fråga 9Fråga 10Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.